Kako promijeniti iPhone na zadano računalo

Ako odlučite kupiti novo računalo za svoju tvrtku, morate ispuniti tri zadatka prije nego vaše novo računalo ispravno radi s vašim iPhoneom. Prvo morate autorizirati računalo. Zatim morate izraditi sigurnosnu kopiju i vratiti iPhone na novo računalo. Apple je automatizirao većinu procesa sigurnosnog kopiranja i obnavljanja, pojednostavljujući proces postavljanja vašeg novog "kućnog" računala.

Autoriziraj računalo

1.

Otvorite iTunes, a zatim kliknite izbornik "Store".

2.

Odaberite "Autoriziraj ovo računalo ...", a zatim unesite svoj Apple ID i lozinku.

3.

Kliknite gumb "Odobri" da biste autorizirali svoje računalo.

Sigurnosno kopiranje i vraćanje iPhone uređaja

1.

Povežite iPhone s novim računalom i kliknite ga desnom tipkom miša u izborniku Uređaji iTunes. Odaberite "Sigurnosna kopija". Ako se otvori dijaloški okvir s upitom želite li prenijeti kupnju ili izbrisati i sinkronizirati, odaberite "Odustani".

2.

Desnom tipkom miša kliknite iPhone nakon završetka sigurnosne kopije i odaberite "Vrati".

3.

Pričekajte da iTunes završi obnavljanje uređaja pomoću sigurnosne kopije koju ste stvorili. ITunes ponovo instalira softver za vaš iPhone i zatim ga vraća čineći novo računalo zadanim računalom.

Savjet

  • Apple vam dopušta autorizaciju najviše pet računala. Ako ste dosegli ograničenje, morate odabrati izbornik "Pohrani", "Prikaži moj račun", a zatim "Deautoriziraj sve". Možete deautorizirati sva računala samo jednom godišnje.
  • Ako imate sadržaj koji nije kupljen na iTunesu, morate ručno kopirati sadržaj sa starog računala na novo računalo.
  • Sinkronizirajte pomoću Wi-Fi veze spajanjem iPhone uređaja i označavanjem opcije "Sinkroniziraj s ovim iPhone preko Wi-Fi" na kartici Sažetak. Kada se vaš iPhone i računalo istovremeno povežu s mrežom, vaš iPhone će se sinkronizirati.
  • Nakon sinkronizacije i postavljanja novog računala kao kućnog računala možete provjeriti "Ručno upravljanje glazbom i datotekama" da biste se sinkronizirali s više računala. Morate koristiti isti Apple ID sa svakim računalom da bi ovo funkcioniralo.
  • Da biste omogućili sinkronizaciju s više računala, morate koristiti ručni način rada.

Upozorenje

  • Nemojte kliknuti "Izbriši i sinkronizirati". Ova opcija briše sve na vašem iPhone uređaju i zamjenjuje ga sadržajem na vašem računalu.
 

Ostavite Komentar