Kako promijeniti postavke iTunes Sync

Postavke sinkronizacije u aplikaciji iTunes mogu se postaviti nakon što je uređaj koji želite sinkronizirati povezan s vašim računalom. Nakon povezivanja možete promijeniti postavke sinkronizacije za svaki pojedini uređaj koji povezujete. To omogućuje vlasnicima tvrtki da upravljaju vrstama sadržaja koje žele uključiti na svoje uređaje. Većina vlasnika tvrtki može uštedjeti značajan prostor onemogućavanjem opcija kao što su glazba, videozapisi i filmovi koji zauzimaju veliku količinu prostora na disku.

1.

Povežite uređaj s računalom pomoću USB kabela koji ste dobili s uređajem.

2.

Pokrenite iTunes ako se ne pokrene odmah. U sustavu Windows kliknite izbornik Start i u okvir za pretraživanje upišite "iTunes". Na Mac računalu kliknite ikonu iTunes koja se nalazi u Docku.

3.

Odaberite uređaj u odjeljku Uređaji kada se iTunes otvori klikom na uređaj.

4.

Kliknite svaku od kartica na vrhu glavnog iTunes prozora i isključite sve stavke koje ne želite sinkronizirati da biste prilagodili postavke sinkronizacije. Prilikom navigacije između kartica morat ćete primijeniti postavke. Kliknite "Primijeni" svaki put kada se to od vas zatraži.

 

Ostavite Komentar