Kako promijeniti postavke vlasnika na korištenom iPodu

Ako ste koristili korišteni iPod za upotrebu u svojoj tvrtki, prethodni korisnik je možda zaboravio izbrisati svoje postavke. To može postati manje smetnja ako sinkronizirate svoj iPod i vidite da je identificiran kao prethodni vlasnik. Da biste promijenili postavke i vratili iPod na njegove osnovne tvorničke postavke pomoću najnovijeg iOS softvera, koristite značajku iTunes 'restore. To osigurava da možete sinkronizirati svoj iPod s novim računalom i personalizirati svoj iPod s vašim postavkama.

Vratiti

1.

Spojite svoj iPod na računalo i pokrenite iTunes ako se ne otvori automatski. Korisnici sustava Windows možda će morati preuzeti iTunes s web-mjesta tvrtke Apple. Korisnici Mac računala mogu jednostavno kliknuti ikonu iTunes u Docku. (Pogledajte savjete)

2.

Kliknite na svoj iPod pod Uređaji u bočnoj traci.

3.

Kliknite karticu "Sažetak" ako nije odabrana prema zadanim postavkama, a zatim kliknite opciju "Vrati".

4.

U dijaloškom okviru koji se pojavi odaberite gumb "Nemojte se vratiti". Zatim kliknite gumb "Vrati" kada se to od vas zatraži.

Novo postavljanje

1.

Spojite svoj iPod na računalo i pokrenite iTunes ako se ne otvori automatski.

2.

Odaberite svoj iPod kada se pojavi u odjeljku Uređaji na bočnoj traci. Pojavit će se dijaloški okvir Setup Assistant (Pomoćnik za postavljanje).

3.

Upišite svoje ime u tekstualno područje Naziv. Zatim odaberite opcije za sinkronizaciju pjesama, fotografija i aplikacija. Ako želite da iTunes brine o sinkronizaciji za vas, označite sve potvrdne okvire. Zatim kliknite gumb "Gotovo".

Savjet

  • Ako nemate instaliran iTunes na Windows, preuzmite iTunes program s Appleove web stranice (pogledajte link u Resources), dvaput kliknite programsku datoteku i slijedite upute za instalaciju.
  • Otvorite iTunes u sustavu Windows klikom na izbornik Start, upisivanjem iTunes u okvir za pretraživanje i odabirom opcije iTunes da biste je otvorili.
 

Ostavite Komentar