Kako promijeniti postavke tako da možete postavljati video na Nečiji zid na Facebooku

Kada videozapis podijelite na zidu prijatelja na Facebooku, možete ga vidjeti i vi i prijatelj. Tko drugi to vidi ovisi o postavkama privatnosti i postavkama privatnosti vašeg prijatelja. Ako vaš prijatelj dopusti svojim prijateljima, prijateljima ili prijateljima, da vide postove na njegovom zidu od ljudi osim sebe, onda će ga oni vidjeti - sve dok to dopuštaju i vaše postavke privatnosti. Ako ste postavili videozapis na zid prijatelja, ali ustanovite da vaša ciljana publika ne vidi videozapis, možete promijeniti zadanu postavku privatnosti posta.

1.

Prijavite se na Facebook, kliknite strelicu prema dolje prema dolje u gornjem desnom kutu i na padajućem izborniku odaberite "Postavke privatnosti". Ovo prikazuje sve vaše kontrole privatnosti za Facebook.

2.

Kliknite veliki gumb "Prilagođeno" u odjeljku "Kontrola zadane privatnosti" na stranici postavki privatnosti. Otvara se novi prozor u kojem možete prilagoditi zadanu postavku zaštite privatnosti.

3.

Kliknite na padajući okvir pod stavkom "Učinite ovo vidljivom" i odaberite "Prijatelji prijatelja". Kliknite gumb "Spremi postavke" pri dnu prozora da biste zaključali novu zadanu razinu privatnosti.

Savjet

  • Ako ste već poslali videozapis na nečiji zid, ali ga niste podijelili s dovoljno širokom publikom, i dalje možete promijeniti postavku privatnosti za taj post. Zadržite pokazivač iznad posta i kliknite ikonu u gornjem desnom kutu posta. Na padajućem izborniku koji se pojavi odaberite "Prilagođeno", a zatim u prozoru prilagođene privatnosti odaberite "Prijatelji prijatelja".

Upozorenje

  • Ako na zidu prijatelja ne vidite okvir za ažuriranje statusa, to znači da ima ograničena prava objavljivanja. Ne postoji postavka koju možete promijeniti da biste to prevladali.
 

Ostavite Komentar