Kako izbrisati spremljeno zaslonsko ime u AOL stranici za prijavu

Ako redovito koristite AOL Desktop za e-poštu, trenutnu razmjenu poruka i pregledavanje weba, možete postaviti program da zapamti zaslonsko ime kako bi se smanjilo vrijeme prijave. Ako računalo dijelite s drugima, svaki korisnik može spremiti i svoje AOL zaslonsko ime. Kada netko prestane koristiti AOL Desktop, možete izbrisati pridruženo zaslonsko ime s popisa za prijavu.

1.

Pokrenite softver AOL Desktop.

2.

Kliknite prvi padajući izbornik i odaberite zaslonsko ime koje želite ukloniti.

3.

Poništite okvir pored "Zapamti me".

4.

Kliknite "Da" da biste potvrdili da želite ukloniti ovo zaslonsko ime s popisa, a zatim kliknite "U redu".

Savjet

  • AOL neće spremiti nikakvo zaslonsko ime koje unesete ako ne označite okvir "Zapamti me".
  • Ako označite okvir "Spremi zaporku", AOL će automatski unijeti zaporku svaki put kada se prijavite. Ako ste na zajedničkom računalu, možete poništiti taj okvir.

Upozorenja

  • Ove upute funkcioniraju samo ako imate više zaslonskih imena.
  • Ne možete ukloniti zadnje zaslonsko ime koje je prijavljeno u AOL i ako na zaslonu za prijavu AOL-a postoji samo jedno zaslonsko ime, ne možete ga ukloniti.
  • Ovaj se članak odnosi na AOL Desktop v10.1. Upute se mogu razlikovati u drugim verzijama.
 

Ostavite Komentar