Kako izbrisati sinkronizirane slike na iPhoneu

Apple iPhone vam daje mogućnost snimanja digitalnih fotografija s ugrađenom kamerom uređaja i uključuje mogućnost brisanja tih fotografija ručno pomoću kontrola iPhone uređaja. Uklanjanje sinkroniziranih snimaka je, međutim, druga priča. IPhone koristi iTunes, kompjuterski softver koji je Apple razvio za mobilne uređaje tvrtke kako bi prenio fotografije na vaš iPhone i izbrisao ih. Konfigurirajte postavke sinkronizacije u aplikaciji iTunes da biste uklonili fotografije s uređaja iPhone.

1.

Spojite iPhone na računalo i pokrenite iTunes.

2.

Kliknite naziv iPhone uređaja naveden u odjeljku "Uređaji" na lijevoj strani aplikacije iTunes.

3.

Kliknite "Fotografije" iznad središnje ploče u aplikaciji iTunes. Mogućnosti sinkronizacije pojavljuju se na središnjoj ploči.

4.

Kliknite na padajuće polje pored stavke "Sinkronizacija fotografija s" i odaberite izvor koji sadrži fotografije koje želite izbrisati, kao što su mapa "Moje slike" ili "Elementi Photoshopa".

5.

Kliknite "Izabrani albumi". Albumi povezani s odabranim izvorom fotografija prikazuju se u nastavku.

6.

Uklonite čekove pored fotoalbuma koje želite izbrisati s iPhone uređaja.

7.

Kliknite "Primijeni" u donjem desnom kutu.

Savjet

  • Možete izbrisati sve sinkronizirane fotografije s iPhone uređaja tako da uklonite oznaku pored stavke "Sinkroniziraj fotografije iz" u aplikaciji iTunes i kliknete "Ukloni fotografije".
 

Ostavite Komentar